#طبیعت_گردی#معرفی_روستای_آهار#گردشگری#کوهنوردی#طبیعت_بکر#روستای_باصفای_آهار#کوهنوردی#جاذبه های_طبیعی#طبیعت_گردی_در_تهران

معرفی روستای زیبای آهار برای طبیعت گردی آخر هفته

وقتی آخر هفته از راه می رسد اکثر مردم به این فکر می کنند که برای آخر هفته ی خود چگونه برنامه ریزی کنند تا خستگی یک هفته را از جسم و جان و روح و روان خود دور کنند. امروز قله قصد دارد با معرفی روستای زیبای آهار شما را برای انتخاب مقصد طبیعت گردی آخر هفته راهنمایی کند. روستای آهار یکی از بهترین جاذبه‌های طبیعی اطراف تهران است. این روستا در بخش رودبار قصران منطقه شمیرانات قرار دارد و از مقاصد محبوب کوهنوردان به شمار می‌رود. اگر ساکن پایتخت هستید یا قصد سفر به تهران دارید، می‌توانید یک روز را در این روستای زیبا بگذرانید. با توجه به مشغله‌های زندگی شهری، پناه بردن به طبیعت زیبا با هوای پاک برای شهروندان بسیار ضروری است و گذراندن یک روز در دامن طبیعت و به دور از شهر، استرس‌های روزمره را کاهش می‌دهد. در ادامه با قله همراه باشید.
روستای آهار جاذبه‌های طبیعی و ظرفیت‌های گردشگری زیادی دارد و از بهترین جاهای دیدنی تهران به شمار می‌رود. باغ‌های پردرخت و کوهستان‌های سرسبز و خوش آب و هوا، مناظری چشم‌نواز در اطراف این روستا خلق کرده‌اند. برای بازدید از این منطقه می‌توانید سفری یک روزه را برنامه‌ریزی کنید و برای پیک نیک و اتراق به روستای آهار بروید. در این مقاله ما به معرفی این روستا، جاذبه‌های اطراف آن و مسیر دسترسی به این منطقه می‌پردازیم.

روستای آهار کجاست؟


روستای آهار یکی از سرسبزترین روستاهای استان تهران و جاهای دیدنی لواسان است و در منطقه خوش آب و هوای رودبار قصران قرار دارد. قدم زدن میان کوچه باغ‌های قدیمی و باغ‌های پردرخت این روستا اوقات خاطره‌انگیزی را برای گردشگران می‌سازد. ساکنان تهران برای فرار از شلوغی روزمره و آلودگی‌های صنعتی در شهر می‌توانند به روستای آهار پناه ببرند. این روستا در منطقه شمیرانات قرار گرفته است و در هر چهار فصل سال دیدنیهای جالب‌توجهی دارد.
روستای آهار در دامنه‌های البرز و میان روستاهای منطقه فشم واقع شده است؛ اما نسبت به سایر روستاهای این ناحیه موقعیت مکانی دنج‌تری دارد و بکرتر است. اطراف این روستا را کوهستان‌های بلند پوشانده‌اند و در طول سال کوهنوردان زیادی برای صعود به قله‌های اطراف روستای آهار، به این منطقه سفر می‌کنند.
روستای آهار وسعت زیادی دارد و بزرگ‌ترین روستای تهران در منطقه رودبار قصران به شمار می‌رود. شرایط آب و هوایی و اقلیم این روستا سبب رونق بالای کشاورزی و باغداری در آن شده است و ساکنان آن اغلب در این دو زمینه مشغول به کار هستند. رودهای خروشان در اطراف این روستا آب مورد نیاز مردم برای زندگی و کار را تأمین می‌کنند. رودخانه شکرآب با ۱۵ کیلومتر طول، معروف‌ترین رودخانه در روستای آهار است. این رود از دامنه‌های کوه «صندوق چال» سرچشمه می‌گیرد و در طول مسیر خود در دره‌های کوه «تار چشمه»، به روستاهای زیادی سرسبزی می‌بخشد.
رودخانه «پیش کنک» نیز دیگر رودخانه این روستا است که از کوه‌های «سی چال» آغاز می‌شود و در پایین دست روستای آهار با پیوستن به رودخانه شکرآب به رود جاجرود می‌ریزد. جریان آب رودخانه‌ها، کوه‌های بلند با دامنه‌های سرسبز، باغ‌های زیبا و چشمه‌های جوشان در اطراف این منطقه، روستای آهار را به یکی از پرطرفدارترین ییلاق‌های اطراف تهران تبدیل کرده‌اند.
در گذشته روستای آهار را با نام «اوهار» می‌شناختند که به مرور تبدیل به «اوهر» شد. ساکنان قدیمی این روستا مسیر ورودی روستای آهار از سمت روستای «ایگل» را «گل اوهر» می‌نامند. «او» در گویش روستایی به‌معنای آب و «هر» به معنی آسیاب هستند و آب فراوان در این روستا سبب این نام‌گذاری شده است.
برای بازدید از روستای آهار و جاذبه‌های اطراف آن می‌توانید برای پیک نیک یک روزه برنامه‌ریزی کنید. در اطراف این روستا آبشار «شکرآب»، «چشمه برفی شکرآب» و باغستان‌های پر میوه‌ای قرار دارند که تماشایی هستند. آبشار فصلی «چهل پله» نیز در دامنه‌های کوه «قلعه دختر» از جاذبه‌های طبیعی زیبا در نزدیکی این روستا است. از معروف‌ترین محله‌های روستای آهار می‌توان به محله‌های «سادات»، «بالا محله»، «نظران»، «سیفان»، «میانده» و «پایین محله» اشاره کرد. معروف‌ترین آبادی‌های اطراف روستای آهار نیز، «شکرآب»، «ده تنگه» و «لونک» نام دارند. وسعت بالای این روستا سبب ساختن سه مسجد بزرگ به نام‌های «بالا محله»، «سادات» و «جامع» در آن شده است که در روزهای محرم مراسم تعزیه و عزاداری سنتی در آن‌ها برگزار می‌شوند.

مسیر دسترسی به روستای آهار


روستای آهار در منطقه‌ای به ارتفاع ۲,۱۴۰ متر از سطح دریا و موازی با منطقه تجریش در شمال تهران و در فاصله ۲۳ کیلومتری از شمال غربی گلندوک در لواسان قرار دارد. این روستا در محل تلاقی دو تنگه میان دهستان ده تنگه و قله‌های توچال با مرز شهرستانک واقع شده است.
برای رسیدن به روستای آهار باید خود را به بزرگراه شهید بابایی در شمال شرقی شهر تهران برسانید. در این بزرگراه تا ورودی جاده لشگرک برانید و سپس به این جاده وارد شوید. از ابتدای جاده لشگرک تا روستای آهار ۳۳ کیلومتر راه پیش رو دارید. پس از رسیدن به پلیس راه انتهای این جاده مسیر خود را در جهت فشم ادامه دهید. با گذشتن از حاجی آباد و اوشان و پیش از رسیدن به فشم باید به خروجی «دره بهشت» وارد شوید. این جاده فرعی شما را به روستای آهار می‌رساند.
برای رسیدن به جاذبه‌های طبیعی در نزدیکی روستای آهار باید پیاده روی کنید. پس از میدان آهار با گذشتن از پل آهنی به دوراهی خواهید رسید. مسیر سمت راست شما را به ده تنگه و راه سمت چپ به آبشار شکرآب می‌رساند. گرچه این مسیرها هموار هستند، پیمودن آن‌ها دو تا سه ساعت طول می‌کشد.
علاقه‌مندان به کوهنوردی که آمادگی بدنی مناسبی دارند، مسیر کوهپیمایی از روستای شهرستانک  به‌سمت روستای آهار را برای رسیدن به این منطقه انتخاب می‌کنند. این راه از روستای شهرستانک در جاده چالوس آغاز می‌شود و با گذشتن از قله توچال، به قله شکرآب و سپس روستای آهار می‌رسد. پیمودن فاصله قله توچال تا روستای آهار برای ورزشکاران حرفه‌ای در حدود هفت ساعت طول می‌کشد.
    آدرس روستای آهار: تهران، شهرستان شمیرانات، منطقه رودبار قصران، روستای آهار.

آب و هوای روستای آهار


طبیعت روستای آهار بسیار چشم‌نواز است و رودخانه‌های خروشان در اطراف این روستا سبب خنکی هوای این منطقه در فصل‌های گرم سال می‌شوند. این رودخانه‌ها سراسر دامنه‌ها و دره‌های اطراف روستای آهار را سیراب می‌کنند و باعث سرسبزی این نواحی می‌شوند.
روستای آهار را کوهستان‌های بلند احاطه کرده‌اند و ارتفاع بالای این روستا سبب سردی و یخبندان در این منطقه از اواخر پاییز تا پایان زمستان می‌شود. در فصل تابستان گرمای هوا آزاردهنده نیست؛ اما به‌دلیل پاکی آن تابش آفتاب مستقیم است و باعث آفتاب سوختگی می‌شود.
هوای بهار در روستای آهار بسیار ملایم و دلنشین است و فصل تابستان نیز شب‌های خنکی دارد. به‌دلیل اقلیم این منطقه سرمای هوا از نخستین روزهای فصل پاییز آغاز می‌شود و بارندگی‌ها تا پایان سال ادامه دارند. متوسط بارش سالانه برف و باران در این روستا بیش از ۶۰۰ میلی‌متر است.

بهترین زمان سفر به روستای آهار


اگر از علاقه‌مندان سفر به روستاها و ییلاق‌ها باشید، حتما در بهار و پاییز سری به این مناطق زده‌اید. بهترین زمان برای لذت بردن از طبیعت روستاها فصل‌های بهار و پاییز هستند. از اواخر فصل بهار و اوایل تابستان میوه‌های رنگارنگ در سراسر روستای آهار به چشم می‌خورند و باغ‌های آلبالو تماشایی می‌شوند.
روزهای نخست بهار هوا در این روستا هم‌چنان سرد است و برای تماشای درختان پر شکوفه باید اردیبهشت ماه به این روستا بروید. از اواخر بهار درختان میوه می‌دهند و باغ‌ها از گیلاس‌ و آلبالو پر می‌شوند. با شروع فصل تابستان درختان میوه یکی یکی به بار می‌نشینند و می‌توانید از باغداران میوه‌های طبیعی و خوش‌طعم بخرید.
در فصل پاییز طبیعت روستای آهار رنگارنگ می‌شود. برای علاقه‌مندان به عکاسی فصل پاییز بهترین زمان سفر به روستای آهار است. قدم زدن میان طبیعت رنگارنگ و زیبای این روستا در فصل پاییز حال و هوای خاصی دارد. زمستان در روستای آهار بسیار سرد است و برای گشت‌وگذار و اتراق کردن مناسب نیست. کوهنوردان و گردشگران حرفه‌ای برای صعود به قله‌ها و بازدید از آبشارهای یخی در اطراف روستای آهار، فصل زمستان به این منطقه سفر می‌کنند.

اقامت در روستای آهار


برای اقامت در روستای آهار چند گزینه در اختیار دارید. در نزدیکی این روستا امامزاده‌ای به نان طاهر و زاهد قرار دارد که با هماهنگی خادم آن می‌توانید شب را در این امامزاده سپری کنید؛ البته برای خانواده‌ها و گروه‌های گردشگری پرجمعیت این گزینه ممکن است مناسب نباشد. برای آسایش بیشتر می‌توانید از اتاق‌های اجاره‌ای این منطقه استفاده کنید. بعضی خانه‌های روستایی و ویلاهای این منطقه برای اجاره به گردشگران و مسافران تعبیه شده‌اند و با توجه به بودجه خود می‌توانید بهترین گزینه را انتخاب کنید.
ییلاق‌های اطراف روستای آهار مانند میگون تهران و فشم نیز خانه‌ها و ویلاهای اجاره‌ای مناسبی دارند. تنوع اقامتگاه‌ها در این مناطق بیشتر است و نزدیکی آن‌ها به روستای آهار سبب استقبال مسافران از این اقامتگاه‌ها می‌شود. اگر به اتراق و کمپ کردن در فضای باز علاقه دارید، حتما وسایل کامل همراه خود ببرید. بیشتر شب‌های سال این روستا هوایی سرد دارد، پس زیرانداز و پتوی گرم به‌همراه داشته باشید و پیش از اتراق در طبیعت وضعیت آب و هوای منطقه را استعلام کنید.

در سفر به روستای آهار با خود چه ببریم؟

اگر برای کوهنوردی و طبیعت گردی به‌سمت روستای آهار می‌روید حتما کفش و لباس راحت و مناسب بپوشید. همراه داشتن کوله‌پشتی سبک با وعده‌های غذایی کافی نیز ضروری است. برای سفر به این روستا در فصل‌های پاییز و اوایل بهار لباس گرم همراه خود ببرید و در زمان بارندگی‌ها از بارانی و چکمه مناسب استفاده کنید.
برای کوهنوردی در کوه‌های اطراف روستای آهار به‌خصوص در فصل‌های سرد، وسایل مخصوص کوهنوردی مانند یخ شکن و بادگیر را فراموش نکنید و آب آشامیدنی نیز به میزان کافی همراه داشته باشید. روستای آهار با وجود وسعت بالا، امکانات زیادی برای اتراق کردن گردشگران ندارد. برای کمپ کردن در این روستا مکان‌های نزدیک به میدان آهار را انتخاب کنید. در نزدیکی این میدان سرویس بهداشتی و امکانات محدودی برای مسافران به چشم می‌خورد.
در مناطق اطراف روستای آهار حیوانات وحشی زندگی می‌کنند که بارها اهالی روستا آن‌ها را دیده‌اند، پس در مناطق بکر و دور از دسترس چادر نزنید. به خاطر داشته باشید که تمام باغ‌ها و درختان این منطقه صاحبان خصوصی دارند و کندن میوه و استفاده از محصول باغ‌ها بدون اجازه مالکان آن‌ها ممکن است سبب کدورت خاطر روستاییان شود. مناظر اطراف این روستا ظرفیت‌های گسترده‌ای برای عکاسی دارند. اگر به عکاسی علاقه دارید، دوربین خود را فراموش نکنید.
در آخر به یاد داشته باشید که روستای آهار و ییلاق‌های اطراف آن از باارزش‌ترین مناطق طبیعی در اطراف پایتخت هستند. با توجه به جمعیت بالای تهران و رشد چشمگیر گردشگران این منطقه، حفاظت از محیط زیست این روستا ضروری است. در سفر به روستای آهار کیسه زباله همراه خود ببرید و حتما زباله‌ها را پس از جمع کردن با خود از روستا خارج کنید. آسیب رساندن به طبیعت این منطقه نیز می‌تواند جبران ناپذیر باشد. فراموش نکنید که در بازدید از جاذبه‌های طبیعی هیچ ردی از خود به جا نگذارید و با حیوانات مهربان باشید.

کوهنوردی در روستای آهار


اطراف روستای آهار را کوه‌های بلند پوشانده‌اند و بسیاری از قله‌های این منطقه از پرطرفدارترین مسیرهای کوهنوردی میان علاقه‌مندان به این رشته ورزشی هستند. کوهستان‌های این منطقه بیش از ۵۰ قله دارند که ارتفاع بعضی از آن‌ها به بیش از ۳۰۰۰ متر می‌رسد. یکی از معروف‌ترین کوه‌های اطراف تهران که روستای آهار به آن دسترسی دارد، کوه توچال است. این قله با ارتفاع ۳,۹۶۲ متر بلندترین قله اطراف این روستا است؛ البته پیمودن این مسیر برای کوهنوردان مبتدی مناسب نیست. در کوهپایه‌های این کوهستان چشمه‌های خروشان جریان دارند که از میان آن‌ها می‌توان به «ویشه»، «چشمه امیر» و «گل بندسر» اشاره کرد.قله «سی چال» با ارتفاع ۳۷۳۰ متر در کوهستان‌های البرز مرکزی، از دیگر کوه‌های محبوب میان کوهنوردان در نزدیکی روستای آهار به شمار می‌رود. نام‌گذاری این کوه به این نام به‌دلیل وجود ۳۰ چاله و آبگیر در آن است. این قله در حدفاصل جاده‌های چالوس و هراز قرار دارد و پیست اسکی دیزین در دامنه‌های شمالی آن واقع شده است. در دامنه‌های این کوه نیز چشمه‌های پرآب و ییلاق‌های سرسبز به چشم می خورند.
قله «بارویک» در حدود ۲۹۰۰ متر ارتفاع دارد و مقابل روستای آهار قرار گرفته است. پشت این کوه دیواره‌ای صخره‌ای با شیب ۹۰ درجه قرار دارد که به آن بند بارویک می‌گویند. بند بارویک منظره‌ای تماشایی دارد؛ اما برای کوهنوردی و صخره نوردی مناسب نیست. قله «آهار» دیگر مسیر کوهنوری در نزدیکی این روستا به شمار می‌رود که روستاهای فشم و میگون روی دامنه‌های آن قرار گرفته‌اند. در این کوه نیز چشمه‌ها و تنگه‌های زیبایی در مسیر کوهنوردی به چشم می‌خورند و کوهنوردان زیادی در طول سال برای صعود به این قله، به روستای آهار سفر می‌کنند.
دیگر قله اطراف روستای آهار، «سرتخت» یا «سرچشمه» نام دارد که چشمه «اسپید کمر» در دامنه‌های آن قرار گرفته است. قله «قزقونچال» نیز در شمال شرقی کوه توچال، چشم‌انداز زیبایی به روستای آهار و ییلاق‌های اطراف آن دارد. مسیر کوهنوردی این قله از زیباترین مسیرهای کوهنوردی این منطقه به شمار می‌رود.
یکی از زیباترین کوه‌ها در اطراف روستای آهار کوه «قلعه دختر» است که اهالی این روستا از آن با نام کوه «آهار وش» یاد می‌کنند. انتهای مسیر کوهنوردی در قلعه دختر به گردنه «سرلو آهاروش» می‌رسد و در گذشته این جاده کوهستانی مسیر مالرو روستای آهار به منطقه کلاردشت بوده است. بالای کوه قلعه دختر بقایایی از بنای باستانی به چشم می‌خورد که قدمت آن به دوره ساسانیان می‌رسد. این بنا در گذشته آتشکده بوده و امروزه جز چند دیوار در آن باقی نمانده است. از دیگر قله‌های معروف در اطراف روستای آهار می‌توان به قله‌های «الله بند»، «پاوش»، «سیل گله» و «کمال لو» اشاره کرد. قله الله بند از سمت گردنه قرچک صخره‌ای بزرگ دارد که به نام «یخ بند» شناخته می‌شود و مسیر مناسبی برای علاقه‌مندان به صخره‌نوردی به شمار می‌رود.

جاهای دیدنی اطراف روستای آهار


اطراف روستای آهار جاذبه‌های طبیعی زیبایی قرار دارند که در سفر به این منطقه می‌توانید زمانی را به بازدید از آن‌ها اختصاص دهید. اگر قصد اتراق یک روزه در این روستا دارید، غرب روستای آهار مملو از باغ‌های زیبا و پر درخت است. دامنه‌های اطراف این روستا پوشیده از گیاهان معطر و دارویی هستند. می‌توانید در این دامنه‌ها گردش کنید و از طبیعت و عطر گیاهان در آن لذت ببرید. این منطقه برای علاقه‌مندان به دوچرخه سواری در کوهستان نیز مناسب است و لذت حضور در یکی از بهترین مسیرهای دوچرخه سواری ایران را برایتان تداعی می‌کند.
اگر اهل طبیعت گردی و پیاده روی در روستاهای سرسبز و مناظر طبیعی باشید، فاصله روستای آهار تا روستای شکرآب از زیباترین جاده‌های ییلاقی برای پیاده روی در اطراف تهران و یکی از بهترین مسیرهای طبیعت گردی ایران است. در این مسیر از میان کوچه باغ‌های تماشایی عبور خواهید کرد و به زیباترین مناطق ییلاقی اطراف روستای آهار خواهید رسید. پیمودن این مسافت هموار در حدود دو ساعت طول می‌کشد؛ اما زیبایی‌های طبیعت در طول راه و آب و هوای عالی مانع از خستگی می‌شوند.
در طول مسیر روستای شکرآب از کنار کوه‌های زیبا و درختان آلبالو می‌گذرید. رودخانه در طول این مسیر بهترین راهنما است و در امتداد آن به روستای شکرآب خواهید رسید. این روستا در گذشته از ییلاق‌های مورد توجه پادشاهان بوده و امروزه مسیر دسترسی کوهنوردان به قله‌های اطراف آهار است.


در امتداد مسیر رودخانه به یک دوراهی خواهید رسید که سمت راست آن آبشاری کوچک خودنمایی می‌کند و کمی جلوتر نیز چند چشمه قرار گرفته‌اند. با ادامه دادن این راه در حدود ۲۰ دقیقه و پس از سربالایی با شب تند به «امامزاده طاهر و زاهد» می‌رسید. قدمت بنای این امامزاد به دوره حکومت قاجار می‌رسد و پناهگاهی مناسب برای استراحت کوهنوردان است. برای دیدن آبشار شکرآب و ادامه مسیر کوهنوردی به‌سمت قله توچال باید مسیر این امامزاده را به‌سمت بالا ادامه دهید. کمی جلوتر به یک دوراهی دیگر خواهید رسید که مسیر سمت راست شما را به آبشار شکرآب می‌رساند و مسیر سمت چپ ادامه کوهنوردی به‌سمت توچال است. در اطراف روستای آهار آبشار فصلی دیگری به نام «چهل پله» نیز وجود دارد که در دامنه کوه قلعه دختر واقع شده است.
آبشار شکرآب در حدود ۱۰ متر ارتفاع دارد و  یکی از محبوب‌ترین جاذبه‌های طبیعی در نزدیکی روستای آهار است. از امامزاده طاهر و زاهد با حدود ۱۵ دقیقه پیاده روی با این آبشار می‌رسید. روستای «ده تنگه» نیز در شمال غربی روستای آهار قرار دارد و با باغ‌های سرسبز و طبیعت زیبا از بکرترین جاذبه‌های گردشگری در این منطقه به شمار می‌رود. ساکنان این روستا بیشتر برای کشاورزی و باغداری به روستای ده تنگه می‌روند و در این منطقه سکونت دائمی ندارند. برای رسیدن به این روستا باید در مسیر رودخانه از پل عبور کنید و با پیاده روی در مسیر شیب‌دار ملایم، پس از حدود دو ساعت به روستای ده تنگه خواهید رسید«آتشگاه قصران» از جاذبه‌های تاریخی اطراف روستای آهار است که در شمال این روستا قرار دارد. قدمت این بنا به دوران ایران باستان می‌رسد و عبادتگاه و محل برگزاری آیین دینی زرتشتیان بوده است. افسانه‌هایی درباره این آتشگاه میان روستاییان نقل می‌شود که این بنا را دو جوان عاشق بر بلندی کوه ساخته‌اند و سال‌ها در آن زندگی کرده‌اند. مسیر دسترسی به این آتشگاه از میان دامنه‌های تند و صخره‌ای می‌گذرد و پیمودن آن در حدود یک ساعت طول می‌کشد.

منبع : کجارو

#طبیعت_گردی#معرفی_روستای_آهار#گردشگری#کوهنوردی#طبیعت_بکر#روستای_باصفای_آهار#کوهنوردی#جاذبه های_طبیعی#طبیعت_گردی_در_تهران


#هگمتانه #تاریخ_ایران #تمدن_باستان #ایرانگردی #همدان #اکباتان #باستان_شناسی #گردشگری_تاریخی #جاذبه_های_ایران #پایتخت_مادها #تپه_هگمتانه #فرهنگ_ایران #ایران_باستان #مادها #میراث_فرهنگی
"هگمتانه؛ نخستین پایتخت ایران و گنجینه‌ای از تمدن باستان"
هگمتانه، یکی از کهن‌ترین شهرهای جهان و نخستین پایتخت ایران، نمادی از عظمت تمدن مادها است. این شهر که در زبان یونانی به نام "اکباتان" شناخته می‌شد، در دل همدان امروزی جای گرفته، گنجینه‌ای از تاریخ، فرهنگ و هنر ایرانی به شمار می‌رود. بقایای تپه هگمتانه و آثار به‌جامانده از این تمدن، هر ساله میزبان علاقه‌مندان به باستان‌شناسی و گردشگری است. در این مقاله از قله به معرفی این شهر تاریخی و اهمیت آن در تاریخ ایران می‌پردازیم. در ادامه با قله همراه باشید.
#زیرانداز#طبیعت_گردی#مسافرت#کوهنوردی#تجهیزات_کمپینگ_و_کوهنوردی#تجهیزات_سفر#زیرانداز_مسافرتی#زیرانداز_سفر#زیرانداز_ضدآب
معرفی انواع زیراندازهای مناسب برای سفر و کمپینگ
زیراندازهای سفری یکی از تجهیزات ضروری برای طبیعت‌گردی و کمپینگ محسوب می‌شوند. این زیراندازها معمولا وزن کمی دارند و به‌همین‌خاطر، حمل‌و‌نقل آن‌ها آسان است. زیرانداز سفری علاوه بر اینکه فضایی راحت و تمیز جهت نشستن و استراحت مهیا می‌کنند، مانع نفوذ سرما و برخورد اجسام سخت و تیز مثل سنگ و خار گیاهان به بدن نیز می‌شود. این زیراندازها در جنس‌های مختلف مثل حصیری، فوم فشرده و پارچه‌ای به فروش می‌رسند و برخی از بهترین برندهای تولید زیرانداز شامل «کچوا»، «نیچرهایک»، «بیگ آگنس» و «کلایمیت» می‌شود. در این بخش از قله با انواع زیرانداز بیشتر آشنا شویم. در ادامه با قله همراه باشید.
#رهایی_از_قید_و_بند#وین_دایر#کتاب_انگیزشی#رشد_شخصی#توسعه_فردی#تفکر_مثبت#مدیتیشن#اعتماد_به_نفس#تغییر_زندگی#آگاهی_از_خود
معرفی کتاب رهایی از قید و بندهای ذهنی نوشته وین دایر
کتاب رهایی از قید و بندهای ذهنی نوشته وین دایر، راهنمایی جامع برای افرادی است که به دنبال تغییر و بهبود کیفیت زندگی خود هستند. در این اثر، دایر به بررسی موانع ذهنی و باورهای محدودکننده‌ای می‌پردازد که مانع از پیشرفت فردی می‌شوند. با استفاده از تکنیک‌ها و تمرین‌های عملی، نویسنده به خواننده کمک می‌کند تا الگوهای فکری منفی را شناسایی کرده و به سمت تفکر مثبت و سازنده حرکت کند. این کتاب نه تنها الهام‌بخش است، بلکه ابزارهای لازم برای رهایی از قید و بندهای ذهنی را در اختیار شما قرار می‌دهد و به شما یادآوری می‌کند که توانایی تغییر و ساختن زندگی‌ای شادتر و موفق‌تر را دارید. در این بخش از قله با محتوای این کتاب بیشتر آشنا خواهید شد. در ادامه با قله همراه باشید.
#به_سوی_کامیابی#آنتونی_رابینز#کتاب_انگیزشی#موفقیت#رشد_فردی#توسعه_شخصی#کتاب_خوب#کتاب_خوانی#انگیزشی#خودیاری#تغییر_مثبت#کنترل_زندگی#هدفگذاری#کتاب_موفقیت#زندگی_بهتر#قدرت_درون
معرفی کتاب "به سوی کامیابی" اثر آنتونی رابینز
کتاب "به سوی کامیابی" اثر آنتونی رابینز یکی از آثار برجسته در حوزه رشد فردی و موفقیت است که به میلیون‌ها نفر در سراسر جهان کمک کرده تا به اهداف خود دست یابند. رابینز در این کتاب با زبانی ساده و تأثیرگذار، راهکارهایی عملی برای کنترل احساسات، مدیریت تصمیمات و ایجاد تغییرات پایدار ارائه می‌دهد. او معتقد است که هر فرد می‌تواند با کشف قدرت درونی خود و تمرکز بر اقدامات کوچک و پیوسته، به موفقیت و رضایت در زندگی دست پیدا کند. این کتاب راهنمایی ارزشمند برای افرادی است که به دنبال ایجاد تحولات مثبت و پایدار در زندگی‌شان هستند. در این بخش از قله به معرفی کتاب "به سوی کامیابی" اثر آنتونی رابینز خواهیم پرداخت. برای آشنایی بیشتر با این کتاب در ادامه با قله همراه باشید.
#نیش_کنه#خطرات_کنه#طبیعتگردی_ایمن#کوهنوردی_بدون_خطر#پیشگیری_از_کنه#سلامت_طبیعتگردان#بیماریهای_منتقله_از_کنه#آگاهی_از_کنه#کنه_و_طبیعت#نکات_ایمنی_در_طبیعت
نیش پنهان طبیعت: کنه‌ها و خطرات آن‌ها برای طبیعت‌گردان و کوهنوردان
طبیعت‌گردی و کوهنوردی، هرچند تجربه‌ای لذت‌بخش و آرامش‌بخش است، اما همواره با چالش‌ها و خطرات خاص خود همراه است. یکی از تهدیدات نادیده و کوچک، گزیدگی کنه‌ها است؛ حشراتی که در میان علفزارها و جنگل‌ها پنهان‌اند و ممکن است به سادگی سلامت طبیعت‌گردان را به خطر بیندازند. نیش کنه‌ها، علاوه بر ایجاد واکنش‌های آلرژیک، می‌تواند عامل انتقال بیماری‌های مختلفی باشد که در صورت بی‌توجهی به علائم، پیامدهای جدی به دنبال خواهد داشت. در این مقاله از قله، به بررسی تأثیرات گزیدگی کنه بر سلامت و نکاتی برای پیشگیری از این خطر پنهان در طبیعت می‌پردازیم. در ادامه با قله همراه باشید.
سایر مقالات مفید
نظرات و پیشنهادات شما عزیزان
نام و نام خانوادگی:

عنوان نظر:

متن نظر:

کد امنیتی:

 
نصب اپلیکشن قله
خانه   درباره ما   ورود   عضویت   حریم خصوصی    قوانین و مقررات
سایت قله مرجع جامع گردشگری ایران به صورت رایگان و شبانه روزی برای همه عزیزان خدمت رسانی  می کند . ما در گروه قله بسیار خوشحال خواهیم شد تا از نظرات و پیشنهادات سازنده شما کاربران عزیز بهره مند شویم همچنین اگر امکان همکاری با سایت قله را داشته باشید می توانید با استفاده از راه های ارتباطی زیر پیشنهادات خود را برای ما ارسال کنید و ما را در ارایه هر چه بهتر خدمات یاری فرمایید.
آدرس ایمیل  مدیریت : [email protected]    
ایمیل تبلیغات و اسپانسری:   [email protected]

نصب اپلیکشن قله قله را دنبال کنید